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  • Source: Acta Botanica Brasilica. Unidade: CENA

    Subjects: GERMOPLASMA VEGETAL, BOTÂNICA (CLASSIFICAÇÃO)

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    • ABNT

      SILVA, C R S e VENTURIERI, G A e FIGUEIRA, Antonio Vargas de Oliveira. Description of Amazonian Theobroma L. collections, species identification, and characterization of interspecific hybrids. Acta Botanica Brasilica, v. 18, n. 2, p. 333-341, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0102-33062004000200012. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Silva, C. R. S., Venturieri, G. A., & Figueira, A. V. de O. (2004). Description of Amazonian Theobroma L. collections, species identification, and characterization of interspecific hybrids. Acta Botanica Brasilica, 18( 2), 333-341. doi:10.1590/s0102-33062004000200012
    • NLM

      Silva CRS, Venturieri GA, Figueira AV de O. Description of Amazonian Theobroma L. collections, species identification, and characterization of interspecific hybrids [Internet]. Acta Botanica Brasilica. 2004 ; 18( 2): 333-341.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-33062004000200012
    • Vancouver

      Silva CRS, Venturieri GA, Figueira AV de O. Description of Amazonian Theobroma L. collections, species identification, and characterization of interspecific hybrids [Internet]. Acta Botanica Brasilica. 2004 ; 18( 2): 333-341.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-33062004000200012
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: CENA

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, CACAU

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GILABERT-ESCRIVÁ, M V et al. Fatty acid and triacylglycerol composition and thermal behaviour of fats from seeds of brazilian Amazonian Theobroma species. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 82, p. 1425-1431, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.1107. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Gilabert-Escrivá, M. V., Goncalves, L. A. G., Silva, C. R. S., & Figueira, A. V. de O. (2002). Fatty acid and triacylglycerol composition and thermal behaviour of fats from seeds of brazilian Amazonian Theobroma species. Journal of the Science of Food and Agriculture, 82, 1425-1431. doi:10.1002/jsfa.1107
    • NLM

      Gilabert-Escrivá MV, Goncalves LAG, Silva CRS, Figueira AV de O. Fatty acid and triacylglycerol composition and thermal behaviour of fats from seeds of brazilian Amazonian Theobroma species [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2002 ;82 1425-1431.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.1107
    • Vancouver

      Gilabert-Escrivá MV, Goncalves LAG, Silva CRS, Figueira AV de O. Fatty acid and triacylglycerol composition and thermal behaviour of fats from seeds of brazilian Amazonian Theobroma species [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2002 ;82 1425-1431.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.1107
  • Source: Melhoramento genético do cacaueiro. Unidade: CENA

    Subjects: PLANTAS CULTIVADAS (MELHORAMENTO;GENÉTICA), PLANTAS ESTIMULANTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, C R S e FIGUEIRA, Antonio Vargas de Oliveira e SOUZA, C A S. Diversidade do gênero Theobroma. Melhoramento genético do cacaueiro. Tradução . Goiânia: UFG, 2001. . . Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Silva, C. R. S., Figueira, A. V. de O., & Souza, C. A. S. (2001). Diversidade do gênero Theobroma. In Melhoramento genético do cacaueiro. Goiânia: UFG.
    • NLM

      Silva CRS, Figueira AV de O, Souza CAS. Diversidade do gênero Theobroma. In: Melhoramento genético do cacaueiro. Goiânia: UFG; 2001. [citado 2024 maio 02 ]
    • Vancouver

      Silva CRS, Figueira AV de O, Souza CAS. Diversidade do gênero Theobroma. In: Melhoramento genético do cacaueiro. Goiânia: UFG; 2001. [citado 2024 maio 02 ]

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